Nyheter Sportskytteförbundet - Hässleholmsort, JSK - Sportskytte - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Sportskytteförbundet


Det blev knapp förlust mot Tyskland i kvarten för skeetherrarna i nya lagtävling. Endast en duva skilde lagen åt.
 
Victoria Larsson tog EM-brons i sin mästerskapsdebut. Stefan Nilsson tog sig till final efter stabilt skytte genom hela kvalet, dessvärre missade Stefan pallplatsen precis och slutade fyra.
 
Godkänd mästerskapsdebut för juniorerna, enligt landslagscoachen Stefan Nilsson.
 
Såväl Victoria Larsson som Edvin Moberg öppnade dag 1 med 49 träff när skeettävlingarna i EM drog igång idag. Victoria fina serier placerar henne som tvåa inför morgondagens fortsättning. Edvin innehar en trettonde plats.
 
Det blev en godkänd debut på juniorernas förstadag i skeet på EM i österrikiska Leobersdorf, rapporterar juniorlandslagets coach, Stefan Nilsson
 
Emil Martinsson svarade för en historisk bedrift i helgen då han lyckades säkra sitt hundrade SM-guld när SM Viltmål avgjordes i uppländska Almunge.
 

Rapport från Lerduve-EM

(2018-08-06 10:05)
Rickard Levin Andersson slutade på en 56:e plats och Andreas Norlén kom 64 i EM:s traptävlingen för herrar.
 
 
På måndag den 30 juli inleds EM i lerduva i Österrikiska Leobersdorf. Den svenska landslagstruppen är på plats med nio skyttar under ledning av Jonas Edman och Stefan Nilsson.
 
Svenska VM-truppen är nu uttagen. 28 st svenska skyttar reser till Changwon, Korea, i slutet av augusti för att kämpa om VM-medaljerna.
 
Det blev en bronsmedalj till skeetskytten Stefan Nilsson på världscupen i Tucson.
 
Skeet skyttarna Stefan Nilsson och Marcus Svensson har startat bra när världscupen i Tucson USA nu har draget igång.
 
Svenska Skyttesportförbundet önskar alla skyttar, ledare, föreningar, distrikt och övriga skytteintresserade en riktigt trevlig sommar! Sommaren innebär också att kansliet har semesterstängt vecka 28-30.
 
Har er förening verksamhet för ungdomar mellan 7 och 25 år? Då kan ni fram till och med den 25 augusti söka LOK-stöd för den verksamhet ni haft under 2018 års första halvår.
 
Sommaren är här med besked och med den också mängder av härliga tävlingar ! Du som tävlar har väl inte glömt att lösa tävlingslicensen för 2018? För att få din licens innan sommaren och du vill betala med bankgiro, måste vi ha betalning innan 3/7!
 

Postadress:
Hässleholmsortens JSK - Skyttesport
Agneta Johansson, Vedema 3222
28020 Bjärnum

Kontakt:
Tel: 0451-000000
E-post: ordforande@hlmjsk.com

Se all info